3/10/13

Credit Suisse :κλείνει λογαριασμούς Ελλήνων και πελατων από 50 άλλες χώρες.

Credit Suisse: Κλείνει τους «μικρούς» λογαριασμούς πελατών σε 50 χώρεςΗ Credit Suisse Group AG θα κλείσει τους λογαριασμούς ορισμένων πελατών σε 50 χώρες, μέχρι την λήξη της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας Tages-Anzeiger.
Η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Ελβετίας βάση ενεργητικών θέλει να κλείσει τους λογαριασμούς είτε γιατί οι πελάτες έχουν πολύ λίγα χρήματα κατατεθειμένα είτε γιατί η τράπεζα δεν θέλει να δραστηριοποιείται στην χώρα τους.
Η κίνηση είναι μια από τις πολλές που κάνει η Credit Suisse για να εξοικονομήσει 4,4 δισ. ελβετικά φράγκα ως την λήξη του 2015 και αφορά πελάτες σε πολλές αφρικανικές χώρες, καθώς και χώρες της ανατολικής Ευρώπης όπως
η Λευκορωσία.
Θα επηρεαστούν επίσης πελάτες από το Ισραήλ και την Δανία που έχουν ενεργητικά λιγότερα των 1 εκατ. φράγκων.
Επίσης έχουν ήδη επηρεαστεί οι πελάτες της Ελλάδας που η τράπεζα από τον Αύγουστο έχει ξεκινησει και στέλνει επιστολές που τους ζητά να κλείσουν τους λογαριασμούς τους όταν δεν υπάρχουν τα απαιτουμενα κεφάλαια τήρησης.
Καθώς η συγκεκριμένη τράπεζα έχει ελληνική εξυπηρέτηση αποτελούσε μια προσφιλή λύση για τους Ελληνες .Βεβαια κάτω από ειδικές προυποθέσεις οι Ελληνες πελάτες γίνονται ακόμα δεκτοί.
                                                        www.xsmoney.gr

Bασικό αρθρό:euro2day
Επιλεγμενες πληροφορίες :ΧSmoney