2/6/13

Διαμαρτυρία για δηλώσεις Ρεπούση

Ειμαι Ελληνίδα και δεν ξεχνώ, τους προγόνους μου ,τους τιμώ ,με όραμα να μεγαλώσει πάλι η πατρίδα μου ΖΩ

Εσείς ναι εσείς,
έπρεπε να ντρέπεστε να κάνετε αυτές τις δηλώσεις .
Οι Σουλιώτισσες ζουν μέσα στην καρδιά όλων των Ελληνίδων/ων και ακόμα περισσότερο των Ελληνίδων μητέρων και τα λόγια σας αποτελούν ύβρη.
Βέβαια εν έτει 2013 προσπαθείτε πάλι να τις στριμώξετε στο γκρεμνό αλλά με την βοήθεια της Υπεραγίας Θεοτόκου δεν θα τα καταφέρετε....
Εχετε φτάσει όλους τους Έλληνες στην απόγνωση κι εσείς και το συνάφι σας όμως δε θα σας περάσει...   Παρόλες τις δυσκολίες και τα τεχνάσματά σας,οικονομικές δυσκολίες,κατασταλτικοίμηχανισμοί λαθρομετανάστες ,και οτιδήποτε άλλο βοηθεί τα κακόβουλα σχεδιά σας, οι Ελληνίδες σαν σύγχρονες Σουλιωτοπούλες θα
σηκωθούν και θα σας πετάξουν εσάς και τους ομοίους σας από τα έδρανα της Βουλής....Προκαλείτε τον ελληνικό λαό αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε  και δεν ξέρετε τότε να δούμε ποιος θα χορέψει στριμωγμένος τον χορό του Ζαλόγγου,προσοχή μην κρατάτε και σπίρτα κυρία μου γιατί αυτά είναι επικύνδυνα παιχνίδια καθώς θα είστε μέσα στη Βουλή και εσείς και οι υπόλοιποι σαν κι εσας  μήπως ξαναζωντανέψετε το Κούγκι ...
Απορώ πως ακόμα δεν το έχουμε κάνει. Αλλά φτάνει η ώρα .
Θα φύγετε  βράδυ κ. Ρεπούση κι εσείς και όσοι δεν τιμάτε την ιστορία μας,την θρησκεία μας,τους αγώνες αυτού του λαού για την δημοκρατία και όχι την τρομοκρατία που του έχετε επιβάλλει...
Ο Ελληνικός λαός με χαμηλωμένο το κεφάλι υποφέρει και μόνη του παρηγοριά είναι η εκκλησία που προσπαθείτε με κάθε τρόπο να χτυπήσετε.Αυτή που βρίσκεται δίπλα στον λαό και αγωνίζεται μαζί του σιωπηλά.Την πραγματική εκκλησία και όχι τους ολίγους που κάνουν ζημιά στους κόλπους της γιατί και μέσα στον χάρο αυτό υπάρχουν άτομα που δεν θα έπρεπε.
Όσα τζαμιά και να κάνετε δεν θα τα καταφέρετε.Οσους λαθρομετανάστες και να φέρετε δεν θα τα καταφέρετε .Ο λαός προσεύχεται. Και θα προσεύχεται και στις εκκλησίες και στα σπίτια του και θα έχει την βοήθεια του Θεού και δεν θα έχουν τα καταχθόνια σχέδιά σας την ευλογία του.
Η Ελλάδα θα αναστηθεί είτε το θέλετε είτε όχι και εσείς  και όλοι οι άλλοι της Βουλής που σας επιτρέπουν να μιλάτε με αυτό τον τρόπο και δεν  έχουν ακόμα λάβει τα μέτρα που πρέπει εναντίον σας.
Θα αναστηθεί και θα μεγαλουργήσει και κανείς δε θα ξαναχορέψει τον χορό του Ζαλόγγου στην Ελλάδα ,σε κανένα δε θα το ξαναεπιτρέψουμε απλά θα φέρνουμε τις θύμησες της ιστορίας στην μνήμη μας σαν παράδειγμα γεναιότητας για να αφυπνισθούμε και να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα.
Οφείλεται ως ταπεινόφρων Ελληνίδα να πάτε στον ΕΚΚΛΗΣΙΑ  και να εξομολογηθείτε τις αμαρτίες σας για τα σφάλματα στα οποία έχετε περιπέσει και τότε ίσως τότε αν σας συγχωρήσει ο Θεός θα δεχθούμε την κρίση του και βούλησή Του και θα σας συγχωρήσουμε και εμείς όλοι οι υπόλοιποι για τις ύβρεις σας στα πρόσωπα των  προγόνων  μας -και αυτούς του Ζαλόγγου και του Σουλίου αλλά και αυτούς της Σμύρνης και της Μικρασιατικής καταστροφής .

Διαβάστε λοιπόν λίγα για τις Σουλιώτισσες..

         Και να θυμάστε ...οι Έλληνες δεν ξεχνούν με αυτό το όραμα ζουν ...





ΜΤ