31/7/13

Υπερπτήση Τούρκικων Μαχητικών πάνω απο την νήσο Ανθρωποφάγοι...Σε συναγερμό το ΓΕΕΘΑ !

Σε μια επιθετική ενέργεια εναντίον της Ελλάδος προχώρησε σήμερα η Τουρκία ! Αλλά ίσως και ένα μήνυμα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού ..σίγουρα όμως  και σε δοκιμές των Αντιαεροπορικών όπλων της Ελλάδος  αλλά και στο χρόνο αντίδραση τους !
Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ εκτιμούν οτι είναι κάτι παραπάνω από πολύ σοβαρό !
Ενώ οι ενέργειες της Ελλάδος για εύρεση στόχων για τους S-300 είναι ταχύτατες με στόχο την τακτική βολή τον Νοέμβριο  και το κλείδωμα του Ανατολικού Αιγαίου !

Δεν μπορούμε να μην συνδυάσουμε τα γεγονότα των όπλων στις Οινούσες ούτε ειναι τυχαία η σημερινή Υπερπτήση των Τούρκικων Μαχητικών !

Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 4 F-4E Terminator  και 2 F-16 (με ρόλο προστασίας των αεροσκαφών βομβαρδισμού),  εισήλθε στις 11:02 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Σάμου και Χίου.
Στη συνέχεια και κινούμενος με κατεύθυνση νότια πραγματοποίησε στις 11:19 υπέρπτηση πάνω απο τις νήσους  Μακρονήσι και Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 3000 και 5000 πόδια αντίστοιχα. Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 11:23.


Να σημειωθεί οτι τα Τούρκικα μαχητικά είχαν και συνοδεία Τούρκικων Πολεμ ικών Πλοίων που παρέμεναν στα  Τουρκικα νερά ...Αν και επιθετικό Ελικόπτερο απονειώθηκε απο φρεγάτα και έκανε παραβίαση του Ελληνικού FIR !

                                          www.xsmoney.gr



veteranos.gr