28/9/14

Πάμε φουλ για πρόωρες εκλογές!

Πάμε φουλ για πρόωρες εκλογές!Ο κόσμος το ' χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι - Έχει κλειδώσει και η ημερομηνία των εκλογών - Ξεκινάει η προεκλογική περίοδος από την Χαλκιδική – Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb.grπου το έγραψε από τις 14 Σεπτεμβρίου

Από τις 14 Σεπτεμβρίου το γράψαμε στο Newsbomb ξεκάθαρα: Αν και δημόσια τις «ξορκίζουν» στο παρασκήνιο - Σαμαράς και Βενιζέλος - ετοιμάζονται πυρετωδώς για όλα τις διαδικασίες, νομικές και πολιτικές προκειμένου να προκηρύξουν , όταν αυτό καταστεί αναγκαίο , πρόωρες εκλογές.
Το ρεπορτάζ του Newsbomb που αυτό το Σαββατοκύριακο υιοθετεί σημαντική μερίδα του Τύπου ήταν αποκαλυπτικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ http://www.newsbomb.gr/politikh/story/494200/psahnoyn-imerominia-eklogon
Η ημερομηνία των εκλογών θα εξαρτηθεί από εξωτερικές συγκυρίες και θα
ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθούν και οι τελευταίες συναντήσεις με την τρόικα, με το ταξίδι της ελληνικής αποστολής στα γραφεία του ΔΝΤ και μετά τα stress test των τραπεζών. Επειδή Σαμαράς και Βενιζέλος γνωρίζουν ότι τα νούμερα ... δεν βγαίνουν και επειδή οι δανειστές μας δεν κάνουν πίσω σε ελαφρύνσεις, οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν αποφασίσει να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές δήθεν για να ανανεωθεί η λαϊκή εντολή.
Γράφουν-σβήνουν προϋπολογισμούς, έσοδα, έξοδα, αλλά μάταια. Δεν βγαίνουν ούτε τα κουκιά των 180 για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Επι της ουσίας οι σύμβουλοι του Μαξίμου αλλά και ο Βενιζέλος έχουν καταφέρει να πείσουν τον Σαμαρά για το σενάριο που διακινούν και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης περί... αριστερής παρένθεσης. «Πάμε σε εκλογές πριν τα Χριστούγεννα, αφήνουμε τον Τσίπρα να κυβερνήσει και τον σταματάμε στην εκλογή προέδρου Δημοκρατίας».
Ήδη στα υπόγεια του Μαξίμου έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια για αυτές τις εισηγήσεις αφού οι μισοί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό για τη ΝΔ και τον ίδιο τον Σαμαρά και οι άλλοι μισοί πιστεύουν ότι θα είναι μια διέξοδος για τη χώρα. Ήδη ο εσωτερικός πόλεμος στο Μαξίμου είναι εμφανής στα blog που διαχειρίζονται οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού, όπου έχει αρχίσει η σκληρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης.
Στο Newsbomb σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως για όλες αυτές τις εξελίξεις.
Πρώτοι από τούτο το μετερίζι ενημέρωσης αποκαλύψαμε, πως ο Σαμαράς θα πάει παράκλητος στη Μέρκελ και θα ζητήσει το έλεός της για να μην έρθει ο... οξαποδώ, Τσίπρας.
Σταδιακά μας αντέγραψαν κι άλλοι. Κι επιβεβαιωθήκαμε...
Πρώτοι σας ενημερώσαμε, πως οι Σαμαράς και Βενιζέλος θα έριχναν στην πολιτική πιάτσα το όνομα του Φ. Κουβέλη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, στην απέλπιδα επιχείρηση μαντρώματος των «180», ώστε να αποφύγουν το πικρόν ποτήριον των πρόωρων εκλογών.
Σταδιακά μας αντέγραψαν κι άλλοι. Κι επιβεβαιωθήκαμε...
Πρώτοι από τούτη τη γωνιά αδέσμευτης ενημέρωσης σας είπαμε ότι τελικά πρωθυπουργός κι αντιπρόεδρος τελικά αποσύρουν το όνομα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, αφού τελικά δεν συσπειρώνονται πέριξ του οι 180, οπότε...
Σταδιακά μας αντέγραψαν κι άλλοι. Κι επιβεβαιωθήκαμε...
Πρώτοι γράψαμε, ότι έτσι που πάνε τα πράγματα και επειδή είναι πάρα πολύ δύσκολο να μαντρωθούν οι 180, ώστε να σχηματιστεί η «Προεδρική πλειοψηφία», Σαμαράς και Βενιζέλος συζητούν ακόμα και την ημερομηνία των πρόωρων εκλογών!
Σταδιακά μας αντέγραψαν κι άλλο. Κι επιβεβαιωνόμαστε...
Πρώτοι αποκαλύψαμε, ότι οι πρώτες δημοσκοπήσεις της περιόδου δείχνουν άνοιγμα της υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ψαλίδας και μεγάλη υπεροχή του στα ποιοτικά στοιχεία (παράσταση νίκης, ικανότητα διακυβέρνησης κλπ).
Σταδιακά μας... επιβεβαίωσαν οι ίδιες οι έρευνες, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να «πειραχτούν» κάποιες. Πράγματι «πειράχτηκαν» (κι αυτό το καταγγείλαμε όταν σιωπούσαν ορισμένοι άλλοι ή συμμετείχαν!), αλλά η αλήθεια βγήκε...
Πρώτοι σας μιλήσαμε για την πανελλαδική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα, με στόχο να σταθεροποιήσει την υπεροχή του και να ετοιμάζεται για πρόωρες εκλογές.
Σταδιακά μας αντέγραψαν κι άλλοι. Κι επιβεβαιωθήκαμε...
Θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλες αναφορές σε «πρωτιές» μας. Και φυσικά δε μας αρέσει να βλογάμε τα γένια μας.
Αλλά να, κάποιες φορές μια ηθική ικανοποίηση την αισθανόμαστε. Και... τη βγάζουμε. Και σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε τους καλούς συναδέλφους, που μας διαβάζουν!
Χαιρόμαστε γι' αυτό!
                     
                                           www.xsmoney.gr


www.newsbomb.gr