23/8/13

Τωρα επιστροφή στη δραχμή!Χρεωκοπημένο το ευρώ..

euro-collapse.topΕπειδή ξέρω ότι δεν σας λένε τίποτα τα χρεοκοπημένα τουρκοκάναλα, να σας επιστήσω απλώς την προσοχή σε δύο δημοσιεύματα που έχουν μεγάλη σημασία.
Στο πρώτο ο Lars Christensen, εκτελεστικός διευθυντής και συνιδρυτής της Saxo Bank, επισημαίνει ότι: «Κατά την άποψη μου, η αχίλλειος πτέρνα της Ευρώπης είναι η καγκελάριος της Γερμανίας, η de facto ηγέτης της Ε.Ε. και η έλλειψη οράματος της για την Ε.Ε. Αν και υπάρχουν περιστασιακά κάποιες μικρές δόσεις αισιοδοξίας, σε μακροπρόθεσμη βάση το ευρώ δεν είναι βιώσιμο και κάτι πρέπει να αλλάξει. Εάν
αναλύσει κανείς σε βάθος τα οικονομικά μεγέθη, είναι φανερό ότι το ευρώ καταστρέφει την Ευρωζώνη».
Στο δεύτερο, η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αναζητώντας ένα άκρως ψευδές πολιτικό ιδεώδες, οι Ευρωπαίοι ηγέτες κατόρθωσαν να φέρουν στο χείλος της καταστροφής την Ευρωζώνη, χαντακώνοντας τις προοπτικές και τη δυνατότητα ανάπτυξης σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες. Κυρίως στις χώρες του αδύναμου υπερχρεωμένου Νότου», υποστηρίζει ρητά και κατηγορηματικά η «The Huffington Post».
«Πως μπορεί να εξηγηθεί ο φόβος για τη διάσπαση της Ευρωζώνης;» διερωτάται στη συνέχεια η εφημερίδα. «Μετά δυσκολίας γίνεται συζήτηση για τον κίνδυνο διάσπασης της Ευρωζώνης, αλλά όλοι γνωρίζουν πως βρίσκεται πάντα κοντά μας…» , απαντά.
Τα καμπανάκια, που μας βαράνε, προειδοποιούν για το τέλος που έρχεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το ζήσουμε παρέα με την κυρία Μέρκελ;
Ας αρχίσουμε, λοιπόν, σοβαρά να εξετάζουμε την επιστροφή μας στη δραχμή για να σωθούμε από τον ευρωπαϊκό αρμαγεδδώνα που βρίσκεται προ των πυλών! 
                                                         www.xsmoney.gr              
       
tsantiri.gr